ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2021

Για την υποβολή των Αιτήσεων-Δηλώσεων (Α-Δ),  ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ σε αυτό το στάδιο, για συμμετοχή στις Πανελλαδικές 2021, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο υποβολής, σύμφωνα με τα παρακάτω. Τα απαραίτητα αρχεία και οι αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στο τέλος αυτής της ενημέρωσης. Οι προθεσμίες υποβολής είναι από 25 έως 30 Νοεμβρίου 2020. Για τους ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ θα υπάρξει νεότερη ειδοποίηση από το υπουργείο:

  1. Κατεβάζετε το αρχείο ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ, που είναι και το έντυπο της Αίτησης-Δήλωσης.

  2. Συμπληρώνετε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το αρχείο ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ, με όποιο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου έχετε. Συμπληρώνετε ΜΟΝΟ τα ΓΚΡΙ στοιχεία. 

  3. Αν είστε υποψήφιος για τα ΤΕΦΑΑ πρέπει να δηλώσετε υποχρεωτικά το στοιχείο 19.γ)6) για να μπορέσετε να υποβάλετε σχετική αίτηση στις επιτροπές Υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας που θα πληροφορηθείτε από το σχολείο την περίοδο των εξετάσεων, ώστε να συμμετάσχετε στα αγωνίσματα για τα ΤΕΦΑΑ.

  4. Αν επιλέξετε το 18 ή το 19 β) 10+11, απαιτείται επιπλέον να υποβάλετε και τη σχετική Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση για τα 3 Μουσικά Τμήματα.

  5. Προσοχή! Για την ορθή και έγκαιρη ταξινόμηση των αιτήσεων, αλλάζετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα το όνομα του αρχείου ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ (που κατεβάσατε προηγουμένως και συμπληρώσατε), ως εξής: Πρώτα το ΕΠΙΘΕΤΟ σας, μετά το ΟΝΟΜΑ σας και στη συνέχεια ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ. Π.χ., ένα νέο όνομα αρχείου θα πρέπει να έχει την εξής μορφή: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ.

  6. Η υποβολή γίνεται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου: mail@2lyk-irakl.ira.sch.gr

  7. Στο ΘΕΜΑ του μηνύματος γράφετε ξανά το ίδιο το όνομα του αρχείου, του οποίου αλλάξατε το όνομα πιο πριν (π.χ.: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ).

  8. Επισυνάπτετε το αρχείο στο μήνυμα. Μην αποστέλλετε φωτογραφίες της Αίτησης-Δήλωσης.

  9. Αποστέλλετε την Αίτηση-Δήλωση, ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

  10. Σε περίπτωση που θελήσετε, εντός του διαστήματος της προθεσμίας υποβολής, να τροποποιήσετε την Αίτησης-Δήλωση που έχετε υποβάλει, τότε θα πρέπει να στείλετε νέα Αίτηση-Δήλωση με την ένδειξη «ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ» με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ζητώντας την τροποποίηση της προηγούμενης (π.χ.: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ).

 

ΑΡΧΕΙΑ:

ΑΙΤΗΣΗ _ ΔΗΛΩΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ_ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥΣΙΚΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις