Η έγνοια των παιδιών του 2ου ΓΕΛ για τη σεισμόπληκτη Σάμο

Μία συγκινητική, ευγενική και αθόρυβη πρωτοβουλία των παιδιών του σχολείου μας ζωντανεύει στο παρακάτω κείμενο. Μπράβο σας παιδιά, να σας χαίρονται οι δικοί σας!

«Κατά τις τελευταίες μέρες της κανονικής λειτουργίας του σχολείου, ακόμα  και μέχρι την τελευταία μέρα πριν το Lockdown, το δεκαπενταμελές Συμβούλιο μαζί με όλους τους μαθητές κατάφερε να συγκεντρώσει ρούχα, τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου. Τα παιδιά -όπως επίσης και οι οικογένειές τους- έδειξαν για άλλη μια φορά την ευαισθητοποίηση και τη φιλανθρωπία που διακατέχει τη σχολική μας κοινότητα, βοηθώντας αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη.

Για την πραγματοποίηση αυτής της κίνησης υπήρξε συνεργασία με τον Παγκρήτιο Σύνδεσμο Αιμοδοτών, καθώς συνέβαλε στην περισυλλογή των τροφίμων, όπως επίσης και στη μεταφορά τους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τη διοργανώτρια του Συνδέσμου κ. Μαργαρίτα Τζώτζου και όλες επίσης τις οικογένειες των μαθητών, που ακόμα και στις δύσκολες εποχές που ζούμε βοηθούν απλόχερα, με αυτή την ευγενική πράξη, τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.»

(Κείμενο: Μπιτζαράκης Αλέξανδρος)

Σχετικές δημοσιεύσεις